Vesti iz prvog tromesečja 21/22


Novu školsku 2021/2022.godinu počeli smo na najbolji način. Primili smo nagradu za izuzetne rezultate u projektu „Za čistije i zelenije škole Vojvodine.“ Svečana dodela nagrada upriličena je u Pokrajinskoj Vladi.

Jedan nastavni dan, 15.9. smo proveli u prirodi u Manđelosu na imanju vile Davidović. Bio je to poseban dan jer smo na inovativan i kretivan način učili u prirodi.

Od 24-26.septembra organizovano je putovanje na Zlatibor. Usput smo posetili planinu Rudnik i atraktivnu lokaciju sa predivnim pogledom i najvećom adrenalinskom ljuljaškom u Srbiji. Boravak na Zlatiboru u svima budi lepa sećanja i iskustva koja se ne zaboravljaju pa je tako bilo i ovoga puta. Šetali smo do vrha Gradina a obišli smo i Drvengrad na Mokroj gori.

Naši učenici su predano sakupljali čepove koje su predali udruženju Čepom do osmeha kako bi se pomoglo ljudima koji su u potrebi.

Takođe, 30.10. posetili smo Sremsku Mitrovicu i upoznali se sa zanimljivom istorijom ovog grada koji je u vreme tetrarhije bio jedna od četiri prestonice Rimskog carstva.

Prve sedmice novembra u školi je organizovan turnir u stonom tenisu koji je privukao pažnju svojom dinamikom i interesantnim mečevima kroz koje su naši učenici pokazali svoju talentovanost.

Družili smo se i na kuglanju koje nam je uvek zanimljivo i privlačno.

Gimnazija pruža kvalitetnu nastavu, ima posvećen tim nastavnika i mnogo vannastavnih aktivnosti kroz koje rastemo kao ličnosti i usvajamo životne veštine koje su nam neophodne za kvalitetan život.